Tridosa

Társadalmi felelősségvállalás

Minőség és megbízhatóság

Az évek során beszállítói partnereink kiválasztásánál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a minőségre és a megbízhatóságra, hiszen nem mindegy, hogy milyen minőségű alapanyagok és gyártástechnológiai eljárások eredménye az a termék, melyet majd az állatok végül magukhoz vesznek. Hiszen ez nem csupán az állatokra, hanem ránk, emberekre, a környezetre, tehát végső soron az egész ökológiai szisztémára is hatással lesz. 

Prevenció

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk cégünknél a preventív gyógyászatot támogató termékportfólió bővítésére. Vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, takarmány kiegészítők széles termékválasztékát kínáljuk a különféle betegségek megelőzésére, hogy az antibiotikumos és az egyéb gyógyszeres terápia valóban csak az utolsó választás maradjon a gyógykezelés folyamatában. Tudta, hogy a nem túl távoli 2050-ben akár 10 millió ember halálát is okozhatja a kialakuló antibiotikum-rezisztencia? Ha semmit sem teszünk ellene, ez lesz a világ elsőszámú halálozási oka. Cégünk elkötelezett híve a megelőzésnek, innovatív beszállítóink termékeivel és az Önök segítségével tegyünk közösen a holnapért!

Környezetvédelem

Gondolkodásunkban kiemelt szerepet kap a környezetvédelem: olyan innovatív termékek forgalmazására törekszünk, melyek a csomagolóanyag vagy az egyszerűbb logisztikai megoldások révén csökkentik a környezet terhelését. Termékválasztékunkban egyre több ökológiai gazdálkodásból származó, 100% növényi eredetű, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentes bio-termék is szerepel.

Menhelyen élő állatok támogatása

A Tridosa Kft. társadalmi felelősségvállalásának fontos része a kóbor és menhelyen élő állatok felkarolása. Időről-időre terméktámogatás formájában segítjük az állatvédő egyesületek, alapítványok munkáját a magukra hagyott állatok életkörülményeinek javításában.

Hisszük, hogy a sok apró lépés hozzájárul mindannyiunk élhetőbb jövőjéhez!

Scroll to Top