Tridosa

Rólunk

céginformáció

Büszkék vagyunk rá, hogy a 2007-ben alapított Tridosa Kft. mind a mai napig 100% magyar tulajdonnal rendelkezik.  

Tulajdonosaink állatgyógyászati termékek kereskedelmében szerzett több évtizedes szakmai tapasztalata birtokában cégünk kezdetben a szlovén Krka generikus gyógyszergyártó állatgyógyászati termékeinek kizárólagos képviseleteként működött. Termékportfóliónk az évek során jelentősen bővült. Jelenleg számos elismert külföldi gyártó kizárólagos forgalmazói vagyunk Magyarországon. Széleskörű állatgyógyászati termékválasztékunk minden helyzetben megoldást kínál a haszonállatok és társállatok számára, legyen szó prevencióról, gyógyszeres kezelésről, a professzionális orvoslásban elengedhetetlenül fontos takarmány kiegészítőkről, illetve innovatív sebkezelésről.

0
Partner
0
Termék
0
Termék
0
ÉV Tapasztalat
Fókusz a partnereken!

Logisztika és kiszolgálás

Logisztikánk két alappillére a Pannonhalmán működő kiskereskedelmi és Csongrádon bérelt nagykereskedelmi raktárunk, ahonnan partnereinket akár 24 órán belül is ki tudjuk szolgálni.

Partnereink között üdvözölhetjük az ország stratégiai élelmiszerellátásában kiemelkedő szerepet játszó agrárvállalatokat, állatgyógyászati nagykereskedelmi vállalatokat, az állattenyésztő telepeket, a telepeket ellátó állatorvosokat, a kisállat klinikákat, illetve az állateledelt és felszerelést forgalmazó üzletláncokat és üzleteket.

Beszállító partnereink

Scroll to Top